Spring til indhold

Velkommen hos Eventech 

Med base i Nørresundby ved Aalborg arbejder vi dedikeret med 2 hoved kompetencer.

UDLEJNING

  • Eventech tilbyder udlejning af lyd, lys og AV-udstyr til mindre og mellemstore begivenheder – lige fra festlige lejligheder og konferencer til møder og receptioner. Vores professionelle udstyr sikrer en god atmosfære og lyd + lysoplevelse, uanset anledningen.

    Se vores mange løsninger inden for udlejning til alle slags begivenheder her – Udlejning til fest
    Vi har alt fra den lille fest med et mindre budget, til det helt store gilde med behov for alt tilbehøret.

UNDERHOLDNING

  • Som musikformidlere skaber vi den rette stemning med en bred vifte af skræddersyet, musikalsk underholdning i forskellige konstellationer. Levende musik, fra duo til danseorkester. Vores mobile diskoteksløsninger kommer i flere varianter og størrelser.

    Se vores mange løsninger inden for underholdning til alle slags begivenheder her – Underholdning til fest

HVORFOR EVENTECH?

Hos Eventech er vi drevet af værdier som troværdighed, tryghed og god service. Vi leverer, hvad vi lover, og gør vores bedste for at skabe en god oplevelse, der overstiger forventningerne.

Uanset om det er en intim begivenhed eller en større event, er vi din pålidelige partner.

Eventech – lyd, lys og musik til det meste.

DRIVKRAFTEN BAG EVENTECH

Eventech er ejet af den erfarne “alt-mulig-mand” Martin Sloth, der har været involveret i forskellige kreative brancher gennem hele sit liv. Med 20 års erfaring som restauratør, 40 års karriere som DJ , 15 års tid som sanger og indehaver af MS Production / Aalborg Lydstudie siden 1997 har Martin en unik forståelse for underholdning og lydoplevelser.

EVENTECH SAMARBEJDER MED NUENTO

Vi har den store fornøjelse af at arbejde sammen med Nuento i formidling og levering af bl.a. lydsystemer, festlys, AV udstyr, underholdning.

HOS NUENTO FINDER DU NEMT DIT FESTLOKALE

Hos Nuento finder du en lang række forskellige festlokaler, selskabslokaler, forsamlingshuse, kulturhuse, beboerhuse og listen kunne fortsætte!

Fælles for alle lokalerne er, at de byder velkommen til fest. Hvad end det er fødselsdagsfest, konfirmation, barnedåb, bryllup, studentergilde, julefrokost eller noget helt andet.

Se hvad Nuento kan på www.nuento.dk